EtusivuVeneet ja vesiskootteritMoottoripyörät ja skootteritMönkijätMoottorikelkatYhteystiedot
Katso vaihtoveneemme

Veneet

Buster

Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivene, jonka laajasta mallistosta löydät parhaat vaihtoehdot monipuoliseen vapaa-ajan veneilyyn ja vaativaan työhön.

Katso lisätietoja

Yamarin

Yamarin on suomalainen huippuvene, jonka laatu, ajettavuus ja turvallisuus edustavat korkeinta kansainvälistä tasoa.

Katso lisätietoja

Terhi

Terhi-veneet valmistetaan merenkulku- ja veneenrakennusperinteistään tunnetussa Rymättylän saaristokunnassa. Terhillä on vankka suosio veneilijöiden keskuudessa kaikkialla maailmassa.

Katso lisätietoja

Suvi

Suvi-malliston ulkoasu, varustelu ja edullinen hinta yhdistettynä erinomaisiin ominaisuuksiin tekee Suvi-veneestä järkevän hankinnan, joka säilyttää arvonsa ja on haluttu vene myös käytettynä.

Katso lisätietoja

 

Vesiskootterit

Yamaha Waverunner

Yamaha on kärjessä, kun on kyse huippuluokan suorituskykyyn perustuvasta hauskanpidosta. Se pitää piikkipaikkaa maailman elämysteollisuudessa ja pysyy ajan hermolla moottoriurheilun kuumimmassa ytimessä.

Katso lisätietoja

Perämoottorit

Yamaha Marine

Yamaha-nimellä on hyvin erityinen merkitys miljoonille vesillä liikkumista rakastaville ja monille vesillä toiminnasta elantonsa ansaitseville. Siihen assosioidaan varmuus ja luotettavuus sekä dynaamisuus ja kiinnostavuus.

Katso lisätietoja

Honda Marine

Hondan vankka osaaminen perustuu 40 vuoden panostukseen. Pitkä kokemus ja paras tekninen osaaminen takaavat korkean laadun. Hondan luotettavuus on käsite veneilijöiden keskuudessa ympäri maailman.

Katso lisätietoja

VENETRAILERIT

VENE HELPOSTI VESILLE

Laadukas ja teknisesti toimiva venetraileri helpottaa veneen siirtelyä ja kuljetusta sekä säästää venettä ja miestä. Vene kulkee turvallisesti väljemmille vesille.

Katso lisätietoja