EtusivuVeneet ja vesiskootteritMoottoripyörät ja skootteritMönkijätMoottorikelkatYhteystiedot
Katso vaihtopyörämme

Moottoripyörät

Honda

1960 -luvulla Honda valloitti suurimman osan maailmanmarkkinoista. 1970 -luvulla Honda oli maailman suurin moottoripyörien valmistaja, titteliä ei ikinä luovutettu.

Katso lisätietoja

Yamaha

Haluatko matkata maailman ääriin nähdäksesi uusia paikkoja? Kaipaatko kikkailemaan soramontulle? Janoatko adrenaliinisuihkua sporttisen kiitäjän selässä? Huvittaisiko huristaa työmatkat ketterästi ruuhkista piittaamatta? Haaveiletko ratsastavasi kromia kiiltävällä cruiserilla auringonlaskuun?

Katso lisätietoja

Ducati

Nyt meiltä myös Ducati-moottoripyörät, jotka tunnetaan kautta historian urheilullisista moottoripyöristään sekä kilpailutoiminnastaan.

Katso lisätietoja

 

Mopot ja skootterit

Yamaha

Yamahan mallistossa on skoottereita moneen käyttötarkoitukseen ja -ympäristöön. Suunnittelijat ovat panostaneet ajo-ominaisuuksiin, ulkonäköön ja muotoiluun. Yamahan skootterit tekevät kaupungissa liikkumisesta huomattavasti hauskempaa!

Katso lisätietoja

Peugeot

Peugeot-tehtaan yksi suurimmista ylpeydenaiheista on loistavat moottorit. Peugeot panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen, mikä antaa takuun luotettavasta ja pitkästä käyttöiästä. Huippusuorituskykyiset, linjakkaasti muotoillut Peugeot-skootterit tarjoavat jotain ainutlaatuista! Tutustu uudistettuun mallistoon ja valitse omasi!!

Katso lisätietoja